Obrolan Gagal


Dik mbok ojo nganggo klambi sing ketok kelek e ngono \ duh koe cemburu yo nek aku dilirik wong liyo? \ ora, aku isin kelekmu ireng \ asu

Dik mbok lampune dipateni \ ah mas ki senengane \ ora, soale aku dadi ra napsu nek kudu ndelok endog ceplok neng dodomu \ asu! #17+

Mbok ojo saiki dik \ lha ngopo mas? loyo po? \ ora, koe aduso sek. lha iki aku rasane koyo ngeloni wedhus je, prengus \

Mbok rasah nyedak2 wong liyo to dik \ mmm koe cemburu yo mas? \ ora, kui sing tok cedaki ki gilo weruh kelekmu klebus \

Pak, ereksi tu apa sih? | orangg dewasa bilang itu berdiri | oh gitu. bapak ereksi dulu dong, dotku kedudukan tuh | %&!?#@%!!

Pak, cipokan tu apa to? | itu mainan orang dewasa | kakak tadi pamit main brarti mau cipokan ya? | #*%\$&±@

Pak kondom tu apa sih? \ oh itu balonnya orang deasa \ oh brarti nanti di pasar malem beliin aku kondom yang merah ya \ %$#@!*&!

Mas engko nyilih duitmu yo | yoh, lha arep nggo ngopo dik? | arep jajan lanangan liyo mas |

Dik engko melu aku neng barkas yo | wah arep numbaske aku sesuatu yo? | ora, koe arep tak jolke Tape Compo, lha podo2 le raiso meneng |

Dik tlg ojo lungo \ wah koe wedhi nek kelangan aku yo mas? \ ora, aku wedhi ndak engko sempakku raono sing ngentasi \  

Mas koe jebul kembar to? | Heh? Jare sopo? Ora dik | Lha iki aku bar weruh kembaranmu | Kok iso? Neng ndi? | Neng wc pas aku ngising |

#17+ Mas,suk meneh nek ketemu aku nggowo kursi yo | lho nggo ngopo dik? | ha kui anumu ngadek trs tiap ketemu aku, ra kesel po? |  


Dik, engko melu aku neng bengkel yo | ok, arep servis motor po mas? | ora, arep mbubutke lambemu ben ra iyik wae |

Dik mbok ojo pepanas | mmm khawatir ndak aku ireng yo mas? | ora, engko ndak silikonmu nglomprot nek koe panasan |

Dik, rene moro neng omah, lg sepi lho | mmm mas ki senengane | ora, aku ngelih ra nduwe lawuh, tukokne, gawanen rene! |

Mas, aku tak tuku pisang sek yo | iyo dik. wah arep nggawekke aku kolak yo? | ora, arep tak nggo serep, jogo2 nek pas koe lungo |

Dik mbok aku digawekne mi instan | mmm kangen masakanku yo mas? | ora, arep tak raupke raimu, lha koe iyik wae |

Mas koe nesu karo aku po kok mecucu? | ora dik | lha kenopo kok mecucu? | aku lagi nyoba nirokne untumu sing mecucu tur ora iso |

Kok tuku sepatu anyar ki sing lawas wes rusak po dik? | ora mas, sing iki khusus nggo mbalang raimu nek lirak-lirik liyane | wah -_-

foto: google



7 comments:

  1. haha nuwun. kerep2 dolan rene, kanca-kancamu dijak sisan :))

    ReplyDelete
  2. kakaen ngunthal kolak sandal koe tho/// wkwkwk total jemek cangkeme...:))

    ReplyDelete
  3. koplak tur edan...lulusan pakem yooo???

    ReplyDelete
  4. wkwkwk...
    koplak tenan

    ra uwis uwis le ngguyu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...