Quote Gentho (seri 21)

Isane mung ngece, ning raiso nggawe. Mental kering tempeee...

Dumeh bribikanmu tok traktir ayam presto terus ki yo ora njuk ateges atine gampang tok lunakke tho.

Nek do ngedit foto profil niat, nek kon ngedit skripsi kicat-kicat.

Ngopo2 kok over akting, rumangsane urip ki padakke casting.

Sejatine, kangen kui adalah napsu yg sedang menyamar. *eh

Nek kendaraan rusak, gampang golek bengkel servisan. Lha nek rusak le kekancan lak kangelan le golek servisan.

Soyo cedak kowe karo bribikan, soyo adoh kowe seko pendadaran. *hakdes

Seksi Kui

nek wani nolak tanpo basa-basi. kakehan basa-basi malah mung sok marai tambah loro ati.

nek nduwe pacar ora kemlinthi, nek pegatan njuk semangat move on golek ganti, nek perlu ora mung siji. *eh

wani, wani ngakoni nek wes konangan ngapusi. Ora kok malah njlimet golek argumentasi. *uhuk

marang wong tuo gemati, ngabdi, lan ngormati.

meskipun nduwe pacar tetep karo konco ora lali. Guyub, seduluran tanpo tendensi.

ora isin tekon nek pancen ra ngerti, mbangane mung terus2an keblasuk ndongkol neng ati.

Quote Gentho (seri 20)

Bribikanmu bakal ketok asline nek pas lagi muntub2 kebelet ngising ning ra nemu2 WC.

"Kita break dulu aja deh", wes jelas kui adalah kalimat cicilan tho, cicilan dinggo megat.

Onderdil motor we butuh peremajaan je tho, mosok pacar ora? ha engko nek ngadat piye? *eh

Wes to, ra mungkin wes nek pacarmu ra tau mbayangke saru tentang dirimu. *eh

Pacar cuek mbingungi, pacar crewet yo mbingungi, pancen kaum pacaran ki kaum ketlingsut tenan kok, kaum bingung.

Sing kene adik2 do direwangi keju & pepanas upacara, sing kono do gari lungguh we nganggo acara keturon, bajilak!

Rasah sok mendem kebencian, engko ndak le ndudah angel tho.

Galau Gentho (seri 16)

Bodimu cen sok marai napsu, sayange wulu kelekmu nyalip lengen klambimu.

Nek nyipok cewek sing bengesan ki marai untune gigis ra yo? :))

Kok yo raono pacar kemasan yo? sing instant rasah nggo pendekatan.

Nek milih pacar ibarat milih sempak. Yo miliho sing anti selip, ben ra gampang mingar-minger. *eh

Nek ibarat kathok, tresnamu ki sejenis kolor sing gampang mlotrok. *maktleser

Nek pancen seneng, ha yo gek ndang atine tok plintheng. Ojo mung meneng anteng, ndak selak disaut sing luwih ganteng. *auwooo

Misale Pacaran Ibarat Baris-Berbaris


Misale kegiatan2 pacaran diibaratke nganggo istilah baris-berbaris, mgkn pendekatan, merapatkan jurus2 pembribikan, kui ibarat lencang depan

Mulai gencar mbribik, kui ibarat majuuu jalan!

Dadian, mulai pacaran, kui ibarat langkah tegap majuuu jalan!

Nek wes pacaran njuk kangen mantan, kui brarti balik kanaaan grak!

Nek wes nduwe pacar njuk ngingu selingkuhan, kui brarti hadap serong kiriii grak.

Quote Gentho (seri 19)

Nek arep nembak lawan jenis, ojo nganggo strategi striker bal-balan. Soale striker nek arep ngegolke ki biasane ra nganggo nembung. Iyo to?

Kabeh sing modern ki asale seko sing tradisional. Makane ojo lali karo oyot, ndak malah ambruk uwit e.

Nek iso mbribik kakang adi sekaligus ki rasane koyo entuk bonus.

Weruh mantan nggandeng bribikan anyar kok cemburu, wagu!

Malu2 padal napsu.

Jomblo Non Ngenes

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo nek nduwe pacar ra peka tapi pekok. *eh

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo nduwe pacar ning minggat nek wes urusan sing mambu mbayar.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo didadekne pacar ning mung nggo lengkap2 bio Twitter.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo nek nduwe pacar tapi rasane malah koyo dijagani satpam.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo nduwe pacar tapi kowe diumbar tanpo perhatian.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo pacaran tapi terus2an kucing-kucingan.

Pacaran Ala...

Gaya pacaran kui pancen bedo2, ono sing pacaran ala mi instan: nggawene ubek, entek e cepet.

Pacaran ala ngimbu pelem: dieman-eman nunggu mateng, eee ra ngertio malah dilimpe disikat codot.

Pacaran ala jangan wayu: wes ngerti mambu tep wae diuntal, engko nek wes mencret njuk lagi gelo.

Pacaran ala numpak becak: alon tapi pasti, neng tengah ndalan sangat iso nek arep ganti tempat tujuan.

Revolusi Gentho

Dalam hidup memang butuh revolusi. Sing iseh sok nganggo sempake kancane, mulai saiki mbok nduwe dewe raketang siji.

Nek pacarmu mung siji, yo monggo kowe arep revolusi opo ora. Pikiren dewe lah piye penake, sing do LDR kui terutama :))

Sing sithik2 macak mellow, asui kui raono gunane tho. Tak tukokne kempeng lho kowe nek do aleman. Mulai saiki kudu sigrak.

Sing neng twitter sok mengumbar kemesraan, mulai saiki direm ojo kebablasan. Engko nek wes pegatan ndak TLmu dadi wagu.

Sing iseh nulis jenenge pacare neng bio twitter, mulai saiki busaken. Kui merugikan, ngedunke pasaran.

Sing iseh sok berkreasi neng kamar mandi, sesuk meneh tuku sabun sing ora wangi. Ben kowe ora betah neng kamar mandi. *hus

Obrolan Gagal (seri 10)

Nek arep Jogging ki streching sek Jo | uwes Tho | ha ket mau mung lunguhan ngono kok | we lha, iki lg streching moto, akeh gadis je | walah

kopi opo Jo sing marai mabuk? | jelas kopi miring | asshh Jo

*neng restoran* mau pesan apa mas? | pesan moral | ppffttt.

*neng toko klambi* mbak saya nyari cawet | ok mas, nyari yg gmn? | yg kamar mandi dalem ya, biar ga repot | mas!

Kowe cinta karo aku ra dik? | sepenuhnya mas | sepenuh hati dik? | sepenuh dompetmu mas | wah

Nek pengen dadi pacarku, syarate gampang mas | opo dik? | kowe gelem tak dadekne sing nomer 7 | waduuh.

Galau Gentho (seri 15)


Esemmu nunjem neng ati, mbasan ngguyu jebul seliliten sawi.

Sejatine wedi dipegat, ning ben ketok gahar sithik saben padu njuk ngancem2 arep megat. Wagu lah itu namanya tho.

"Duh, disini susah sinyal nih", tabahkan hatimu wahai kaum pacaran, itu mgkn pertanda dia sdg dengan yg lain :))

Ibarat wes tekan stasiun ning ketinggalan sepur, yo ngono kui nek kesuwen mbribik tp ora ndang tok tembung, malah minggat bung.

"Oh jadi km ga kangen sama aku?", ha kangen kok dipekso, padakke romusha wae.

Tresnamu gampang suwek, ning angel didondomi.

Galau Gentho (seri 14)

Cinta ki ibarat untu, iso gigis lan ono sing palsu.

Nek lulus cepet, pas wisuda biasane dinehi kembang. Nek lulus e suwi, yo tetep dinehi kembang, tapi sak pot e!

Bribikan ki kadang ibarat bolu emprit, nek kesuwen dinengke engko bongko, nek le nguntal kesusu marai sereten.

Bapakmu mesti dukun, ketoro kowe nek naksir uwong mesti mung tok batin. *eh

Tampilanmu pancen eksotis, sayange atimu sadis.

SMP: cinta monyet. SMA: cinta pertama. Kuliah: cinta kampus, ra lulus2.

Seputar Korban dan Sumpah Pemuda

Mending wedhus, wes cetho2 prengus. Mbangane sok bagus ning jebule mung modus. *auwooo

Seko kadohan putih marai ati terpikat, mbasan dicedaki jebul sikile papat. *sapibooos

Nek gawe sate kae cen nusuke seko ngarep, nek nusuk seko mburi ki jenenge nikung. *uhuk

Demi kowe, nganti tak rewangi gembrobyos mbakarke sate wedhus, ning kok kowe mung sibuk nyawang dompetku terus.

Nek cinta ibarat wedhus, wah ha yo mesti soyo mbingungke. Mung mbak mbek mbak mbek wae ning ra cetho karepe.

Quote Gentho (seri 18)

Dilihat, diraba, diterawang. Sing jelas kui dudu tips mbribik tho, ojo sekali2 mbribik nganggo coro ngono kui.

Ojo selingkuh nek pancen ora ahli. Ndak malah mung mala praktek :))

Nek bribikanmu jual mahal, ha yo di kredit wae tho. *eh

Ribet, koyo arep milih cawet.

Dinehi ati ngrogoh rempelo. Dinehi sing empuk og malah milih sing alot, piye je tho!

Dadi uwong kui ojo gampang putus asa. Ning nek putus cinta, ah nek kui lak wes biyasaa.

Tips Gentho (seri 3)

Numpak motor ki sing wajar2 wae, sopo ngerti nek alon2 njuk malah nemu gaburan wong bar dipegat, yo ra? mayan tho :D

melupakan mantan: ojo ngeling-eling kenangan2 mesum. Kui ora marai lali tapi malah marai pengen balen. *eh

Ojo mung sinau supoyo iso jadian, tapi juga kudu sinau ben iso pegatan. *eh

Nek bar pegat, rasah mengucapkan kalimat2 cengeng kpd mantanmu. Kui raono gunane & justru marai mantanmu tambah gede ndase.  

Ojo coba2 mbribik uwong sing akun Twitter-e digembok, ndak durung2 koe wes galau mergo request follow tp tdk kunjung di accept.

Luwih penak Jomblo (seri 9)

Pacarmu ki paling yo mung seolah-olah semangat nek kon nganter jemput koe, nek gelem jujur yo asline males kui.

Sejatine nek koe methuk pacarmu kae, pas koe wes tekan, pacarmu pamit karo kanca2ne, "sek yo, sopirku wes methuk".

LDR ki ibarat nduwe uwit pelem. Koe sing ngopeni seko bibit, tapi mbasan berbuah malah mung sok entek mergo disikat codot.

Ngenes, ganteng2/ayu2 kok pacare mung kui2 wae. *eh

Ati2 tho, waspadai perampokan berkedok pacaran, dompet awas dompet!!!

Kakehan sambat ra wani pegat!

Galau Gentho (seri 13)

Tampang pancen model kelas dunia, tapi bodi suaka marga satwa.

Parasmu cen marai aku gandrung, sayange kelekmu koyo hutan lindung.

Aku dadi naksir koe, goro2 nek pas neng WC aku kerep mbayangke koe. Mungkin iki sing diarani cinta lewat WC.  

Dandananmu pancen kece, ning kelekmu mambu WC.

Jika kamu diduakan, jane lak yo ora masalah to asal isi dompet e tetep wutuh dinggo koe? *eh

Ketika cinta berat di ongkos, brarti koe kudu diet. *eh

Quote Gentho (seri 17)

"Diam itu emas", aku jan kejebak tenan karo jargon kui. Nyatane aku meneng ra ngetwit2 yo tetep wae rung dadi juragan. *eh

Wes to, meskipun pacarmu macak super rapi, tetep wae kui nduwe keinginan pengen mbathi. *eh

Sejatine do wedi dipegat kui dudu mergo iseh sayang, ning mergo wedi ndak njuk ra payu2.

Nek pacarmu cemburu buta, ha yo gek ndang kon melu kejar paket A. *eh

Rasah sok anti karo mantan, wong yo mungkin pacarmu sing saiki ki mbiyen yo mantane uwong to? :))

Kowe do terlalu wedhi ngakoni bahwa pacaran kui kadang yo marakke sengsoro. Jujur we kok ra wani, jirih!

Obrolan Gagal (seri 9)

Nek motoran ki rasah ngepot2 Jo! | lha ngopo tho? | cukup untumu wae sing ngepot, nek motoran rasah | woh tho!

Jo, koe ki ra cocok melu baris-berbaris | lha ngopo e Tho? | neng ndi2 nek lencang depan ki tangan, lha koe untu je | wuuu koe Tho

Nek kringeten ngene iki, koe cen cocok mas nek disebut seksi | ah tenane dik? hehe | iyo mas, seksi perlengkapan | hmmm yo dik

Pacarmu ketoke hobi tenan yo Jo nganggo rok mini? | iyo kui Tho, jarene nek arep nguyuh ben ra repot | woooh -_-

Pacarmu ki setia ora Jo? | jelas Tho | tenane? | tak jamin Tho | brarti koe kapusan | kok iso? | lha wingi pacarmu mbribik aku je | woooh!!!

Mas | opo dik? | aku arep crito | iyo ono opo? | tapi ojo nesu lho yo | iyo, knp dik? | janji yo, ra oleh nesu lho | asshh iyik dik!

Galau Gentho (seri 12)

Konon, benci awal dari rindu. Rindu awal dari pengen ketemu, pengen ketemu awal dari koe kelangan puluhan ewu.

Ok, aku ngaku kalah. Tak akoni koe pancen primadona, neng kalangan flora dan fauna.  

Urusan bribik membribik, galau itu manusiawik, sing penting rasah kembik2.

Nek selingkuh kui ibarat kecirit, ha yo gek ndang ganti sempak tho, ndak selak konangan!  

Janjimu manis, tapi buktine amis.

Esemmu pancen top markotop, mbasan nyawang bodimu malah mung marai angop.

Tresnamu ibarat terong, soyo suwe soyo kisut.

Quote Gentho (seri 16)

Pengendara sing srobat-srobot dalane uwong ki ibarat nek mbribik rawan nikung kancane.

Pengendara sing nrabas lampu merah ki nek mbribik ibarat lagi kenal wes napsu nyamul.  

Pengendara sing munggah trotoar mergo dalane macet, ibarat nek mbribik ki pengen cepet oleh tapi carane licik.  

Selamat sore wahai korban2 penipuan avatar twitter :))

Ciri2 pacaran amatir: mengumbar kemesraan neng TL. :D  

Perhatian nek berlebihan ki suwe2 malah sok marai risi.  

Pemanasan we rung tau kok langsung pacaran, ha kesleo atimu!

Sesaat Setelah Malam Minggu

Nek sek bar malem minggon njuk termenung lungguhan karo nyekeli bathuk, jelas kui mesti generasi batal mbathi. * eh :))

Nek sek bar malming njuk kupinge panas, haaa nek iki jelas LDR :)) cinta lewat seluler bos, kecut!

Nek sing bar malming njuk nangis2, mungkin mau bar dikenalke kancane pacar sing jebul luwih ayu/ganteng seko pacare, tapi yo apa daya...

Nek sing bar malming njuk adus kramas, wah iki piye yo? ketoke anu, mmm piye iki? wah mbuh ding...

Nek sing malming mau mung neng ngomah, nonton tv karo leyeh2, tak dongakne suk pacare akeh. Dadi suk2 malming nganti bingung raiso leyeh2

Nek sing mau malming marani pacar lanjut marani selingkuhan, nek kowe amatiran mesti bakal konangan :))

Pegat Wae (seri 4)

Kui pacar opo sempoa je? opo2 kok mesti itungan!

Koe ki jane pacar opo sekertaris je? gaweanmu kok mung kon nggugah turu & ngelingke jadwal. Ha mending

Nek pacarmu mbesengut mergo koe ra nduwe duit, jelas kui dudu pacar idaman. Pegat sebelum terlambat!  

Pacar jaman saiki beringas-beringas, ibarate dinehi es batu njaluke kulkas.  

nek pacarmu sing manis tiba2 bertindak bengis ketika weruh dompetmu.

Mosok konco dewe kok dicemburui, nek ngono carane brarti pacaran kui ngrusak kekancan.

Nek pacarmu njaluk diperhatikan terus menerus, podo karo koe ki kon dadi cctv tho.  

Luwih Penak Jomblo (seri 8)

Pacaran ki koyo ngombe kopi, pertama cen legi, tapi suwe2 lak yo njuk gari ampas to? pait.

Nek LDR njuk ngopo ki? tetep mung cekelan HP?! aaah gaya pacaran macam apa itu! amatir!

Nek do mbribik ki mesti seneng, tapi nek wes wayahe arep nembak mesti do ragu2. Makane, rasah nyoba2 sesuatu sing ra yakin.  

Sore2 ngene iki ki yo penake wedangan karo leha2, mosok malah repot2 njemput pacar mulih kuliah/kerjo.

Jika gebetanmu ternyata ora gelem tok pacari. Ha yo sukur! Salahe reko2 nduwe niat pacaran, durung2 lak wes loro ati to?  

Tangan loro nyekel HP kabeh. Sing tengen nggo nelpon pacare, disambi sing kiwo smsan kangsenan karo selingkuhan. Begitulah LDR.

Dadi pacar anyar kui mung bakal selalu dibandingke karo mantan.  

Quote Gentho (seri 15)

Nek koe mung nuruti golek pacar sing paling ayu/ganteng, maka niscaya koe bakal bangkrut!

Jangan menilai buku hanya dari covernya, tapi juga dari harganya. *eh  

Salah satu penyakit sing durung ono obate ki penyakit moto, moto duiten.  

Nek ono uwong sing pasrah ketika hubungan cintanya digantungin, sejatine uwong kui ora paham nek saiki ono tekhnologi hanger.

Pegat ki yo pegat, rasah njuk saling ngelek-elek neng mburi. Piye-piyeo kui ki mbiyen yo pacarmu we kok.

Apapun makanannya, kalau bisa dibayarin dia :D  

Ra Nduwe Pacar ki Pancen Masalah

Ra nduwe pacar ki pancen masalah, saben arep dolan bingung arep milih karo bribikan sing ndi.

Ra nduwe pacar ki pancen masalah, boros pulsa. Maklum, kabeh bribikan njaluk dibalesi siji2 je sms e.

Ra nduwe pacar ki pancen masalah. Dolan karo sing kae, sing kui cemburu, dolan karo sing kui, sing liyane cemburu, beginilah nasib primadona

Ra nduwe pacar ki pancen masalah, saben dino ono wae lawan jenis sing ngabari nek omahe lagi sepi.

Galau Gentho (seri 11)

Badar kangenku mergo kelingan ambu kelekmu.

Cangkemmu lunyu tenan koyo plorotan, janji2 ra tau dadi kasunyatan.

Nek nyawang Kenong, aku dadi kelingan slirane sing bathuke nonong. *seeer  

Sliramu ibarat Kendang, nek ra ditabuh ora nyuoro.  

Bodimu cen koyo gitar Spanyol, sayange kok yo cemilanmu odol.

Jebul atimu ki mung koyo lilin, karo sopo wae gampang leleh.  

Oalah, jebul Bapakmu ki dosen to, pantes aku nek nyawang koe kok mesti kelingan skripsi.

Cangkemmu konslet po? kok omonganmu byar pet ra konsisten.  

Quote Gentho (seri 14)



Jika clana seorang cowok tiba2 sesak, pasti didalamnya sedang ada sesuatu yang mendesak. *eh

Kalian jangan terlalu mudah dipelet dengan dompet.

"Cinta itu tidak harus memiliki", kui kalimat nolak sing paling wagu & marai weteng mbeseseg! Gari ngomong wegah we kok angel.  

Wes bola-bali tak kandani og ngeyil, nulis jeneng pacar neng bio Twitter ki mateni pasaran, busak wae.  

Nek pacarmu arep nguyuh we ndadak pamit koe, kui mesti maksudte njaluk dikancani. *eh

Tangi kawanan adalah penambah faktor ketampanan :D  

Nek ono uwong sing kangen mantan, padune kui mung mergo kangen mangan gratis.

Rayuan Gentho (seri 6)

Dadio pacarku. Percayalah aku janji ra bakal lirak-lirik liyane kok, kesuwen, langsung tak tubruk ja.

Dik, dari hari ke hari ki sliramu tambah ayu, opo meneh nek pas mati lampu.

Sungguh teduh tatapan matamu, bagaikan tendo mantenan.  

Aku pengen dadi duit, ben iso dikorupsi karo atimu.

Menatap wajahmu bagaikan menikmati panorama senja, tapi sing wes mepet surup. Mbleret & semu2 peteng.  

Bapakmu mesti juragan londri, ketoro kringetmu mambu kumbahan ra garing.

Galau Gentho (seri 10)

Nek ono 2 orang sing sahabatan & mereka ngoyak-oyak koe kabeh, rasah GR. Sopo ngerti koe mung didadekne ajang taruhan.

Nek aku nduwe usaha kolam renang, njuk ono pasangan sing renang karo mesra2an. Aku langsung arep melu nyemplung njuk nguyuh neng kono.

Maksud hati memeluk gunung, apa daya tangan tak sampai: maksud hati nganu gununge pacar, apa daya BHne kenceng banget. *hus!

Pacaran ki ibarat nguyuh neng WC. Nek wes rampungan yo kudu digebyur, ben gek ndang lali ambune & ora ninggal bekas.  

Selingkuh ki ibarat wong nguyuh neng semak2. Clingak-clinguk ben ora konangan, dan berharap baunya tidak tercium siapapun.

Tak akoni bodimu pancen yoi, sayange rupamu mblerengi.

Cinta ki ibarat gelas, nek tugel raiso di las.

Quote Gentho (seri 13)

Dalam urusan mencuri hati lawan jenis, koe iso sinau seko copet. Gesit & akurat.

Naksir kok ndelik-ndelik, padakke koyo arep mbedok pitik!  

Nek ono tugas, garap sing gampang sek, sing angel ben digarapne pacar. Ngono kui gunane nduwe pacar.

Biasa nek mung mbribik nggowo kembang, nek wani karo ngusung Gamelan.

"Pantang pulang sebelum padam", kui jelas pemadam kebakaran. Tapi nek "Pantang pulang sebelum kelegan", ha kui jelas koe!

Sinauo mbribik seko penabuh Gong. Sabar, sambil meresapi & tetap sigap. Begitu momentum-e pas, langsung tembak GUOOONG!!!  

Pegat Wae (seri 3)

nek pacarmu cemburu mergo koe twitteran karo aku. Krn sesungguhnya itu adalah cemburu yg tidak wajar.

Ngetes pacar ki gampang, coba kon nyawiki koe pas bar ngising. Nek ra gelem, jelas pacarmu ki mung gelem penake tok!

Wes ngerti saben dirampok karo pacare, lha kok iseh wae dipertahanke. Nek ra wong bodo ra mungkin kui. Ha mbok

Serukan perdamaian! Jangan ada pertengkaran! Dadi nek koe mung poda-padu wae karo pacarmu, yo luwih becik  

Jika pacarmu sering membelaimu dgn tangan kiri, kui jelas pelecehan! Soale kui mesti karo mbayangke lagi cawik.

PENGUMUMAN: Pemenang Sayembara #GamelanTho

Ok tho, inilah saat yang ditunggu-tunggu, pengumuman pemenang sayembara #GamelanTho yang kemaren telah berlangsung selama 2 minggu. Pemenang dipilih berdasarkan beberapa kriteria, salah satu yang terpenting adalah sing ora "teks book" banget :)

Dipilih 5 pememang dan para pemenang bakal entuk hadiah seko @GamelanLovers berupa paket merchand. Juara 1 sampai 3 entuk paket Kaos, Tas & Pin. Juara 4 dan 5 entuk paket Tas & Pin.

Ok langsung wae, ikiiih wong-wongane sing do menang:

JUARA 1

@Caesar_andy









JUARA 2

@wahyucat









JUARA 3
 
@AnindhitoAD









JUARA 4

@dhyvalicious









JUARA 5

@yuvudhovoo










Yak, selamat bagi para pemenang, silahkan segera cek DM Twitter anda! Sing durung menang ora usah kuciwo, karena partisipasimu juga sangat penting dalam sayembara iki, sesuk2 aku bakal gawe kuis2 liyane :) Matur nuwun banget dinggo kabeh sing wes berpartisipasi.

Salam Spirit Gamelan dari gojekgentho & @GamelanLovers

Quote Gentho (seri 12)

Rentenir kae gaweane ngutangi, ampuh banget yo? lha bendino nganggokne kutang dinggo uwong je, lak yo sueger kui.

Kenopo dijenengi pitik? yo soale mangan katul. Nek mangan konco yo jenenge pengkhianat

Nek naksir ki yo diomongke tho, ojo mung dibatin! Sing mbatin njuk metu suarane dewe ki mung neng film2, nek kasunyatan yo ora!  

Nek ono wong pacaran kok malah mung neng-nengan, mungkin tangan mereka yang sedang berbicara. *hus!!!

Alam semesta kudu dihargai tho, mulakno sing do nduwe kebiasaan ngising sak nggon2 ki mbok yo dilereni, minimal sangu kresek.  

Cinta kok dipaksakan, rumangsamu romusha po piye?!

Obrolan Gagal (seri 8)

Tho, pacarku ampuh tenan! | lha piye Jo? | lha mangan ki mbayare mung nganggo password je, ora nganggo duit | kui jenenge ngebon Jo -_- | oh

Mbok move on Jo, ben ra galau | piye arep move on wong kahanane koyo ngene | lha piye to? | lha ak ki ndi lor ndi kidul we ra paham je | -_-

Aku jane pengen pasang behel Tho | ha mbok iyo Jo | tapi iseh ragu2 je | lha ngopo? | lha aku wedhi nek marai tetanes | Jo!!!

Jo, bapakne pacarmu ki juragan lemari po? | lha ngopo je Tho? | lha pacarmu mambu kapur barus je | woh koe Tho!

Tho, wes nonton sepep teranyar rung? | weleh, emang sing ndi Jo? | sing judule 3gp kui lho | ealah Jooo, koe ki polos po pekok je -_-

Tips Gentho (seri 2)

Nek koe rumongso mrongos, ngepit nyebrang ndalan rasah ngeplang, gari mengo wae untumu wes mewakili ngeplang, ngirit tenogo.

Nek kelekmu gampang teles, ngempit kanebo wae. Efektif luwih nyerap mbangane tuka-tuku deodorant sing kasiate durung mesti ampuh

Golek pacar ki ojo sing manis, marai diabetes.  

Nek koe nduwe darah rendah, obate gampang. Ngingu pacar wae, engko lak njuk darah tinggi.

Ojo lelungan nganggo pakaian sing mini & seksi nek durung siap dipecicili.  

Ojo megat pacarmu neng njero angkot. Kurang bejane nek de'e ra trimo njuk koe dibengoki copet, ha digebuki wong sak angkot koe.  

Ojo megat pacarmu pas lg motoran/mobilan. Kurang bejane koe didunke ndalan, digabur koyo wong ilang.  

Galau Gentho (seri 9)

Bejo bar nginjen pacare adus, bukane seneng tapi malah njuk girap2. Soale Bejo dadi ngonangi bahwa ternyata pacare kui juga lanang.

Sakjane aku ki naksir koe, sayange kelekmu akeh tumane.

Cinta ki ibarat cawet. Nek terlalu longgar marai nylempit, terlalu ketat marai ngringet. Dadi yo kudu pas, ben aman & nyaman.

Nek kimcil2 ngalor ngidul nggembol kamera DSLR kae jan-jane iso nganggo tenan opo ora yo? Ojo2 kui dikiro bandul kalung -_- 

Ibarat mobil sing lelungan adoh, kudu nduwe ban serep. Begitu juga dengan LDR :D  

Quote Gentho (seri 11)

Pengen weruh rai2 mesum ra? Ha yo deloken raine pacarmu nek pas lg bareng koe, yo ngono kui bentuke rai2 mesum.

Sungguh cara move on paling bener kui yo nganggo sandal utowo sepatu, nek nyeker yo mlonyoh nyuk sikilmu! panase koyo ngene je.

Pasang behel kui juga salah satu metode move on, bagi yang giginya mrongos.

Mlaku2 karo pacare gandengan tangan kui biasa, nek wani mbok gendong-gendongan.  

Nek kiro2 koe rung ahli nyipok, yo ajar disik karo liyane, dadi engko nek pas karo pacarmu ki koe wes canggih. *hus!!! *ngawurwae!

Cek sek kono, sopo ngerti pacarmu lagi kangen-kangenan karo mantane :))

Nek sesuk koe dadi wong penting, yo rasah pamer tho. Ibarat silit, kui penting tapi kan yo ora njuk tok pamer-pamerke to? kecuali koe sarap.

Fethomena Pacar dan Tempat Makan Favoritnya

Monggo sing arep moco meneh kumpulan twitku tentang: Pacar & Tempat Makan Favoritnya. Selamat menyimak.

Nek pacarmu ngejak koe mangan neng warung sing sepi, iki tipe pacar sing utekke mesum, sopo ngerti ono kesempatan dlm kesempitan.  

Nek ngejak neng warung sing rame, iki jelas supoyo pacarmu iso karo lirak-lirik sing liyane, dalam rangka mencari selingkuhan.  

Nek koe dijak mangan neng omahe pacarmu mergo de'e masak, kui mung mergo mengharap pujianmu, caper kui.  

Nek pacarmu ngejak koe mangan neng omahe tanggane, jelas pacarmu tipe rela berkorban, rela isin demi koe.  

Nek pacarmu manut karo koe soal milih tempat makan, ha kui mesti mung ngarep supoyo tok bayari.  

Nek pacarmu sangu rantangan njuk ngejak mangan neng padang rerumputan, wah iki tipe pacar korban sinetron, macak romantis!  

Nek pacarmu ngejak koe mangan neng omahku, wah kui jelas janji palsu, . Wes yo semene sek kali ini, tak mangan sek :D

Sekian sek tho, salam :D

Luwih Penak Jomblo (seri 7)

LDR: bingung piye carane ben iso cepet ketemu. Jomblo: bingung piye carane ngatur jadwal supoyo kabeh bribikan iso ditemoni.

Pas pacaran, golek panggilan sayang dinggo masing2. Nek wes pegatan mesti lgsg golek pisuhan sing paling remuk dinggo masing2.

Nek gelem jujur, kabeh kaum pacaran ki mesti sok kangen masa2 jomblo. Ha modaro, salahe sopo pacaran.  

Nek LDR ki jane pacaran karo menungso opo karo HP je? ealah, kok le melas banget thooo.

Nek lagi bar jadian, saben dino hawane mesti pengen ketemu. Coba engko nek pegat, mesti saben dino onone mung pengen misuhi.  

Pacaran: nguntal tablet mergo mumet ngrasakne pacare. Jomblo: dolanan tablet mergo lg twitteran karo bribikan-bribikane. *eh

Obrolan Gagal (seri 7)

Mas, aku pgn ngingu kucing | wah, wulune ngregeti dik | ha wong raimu ngregeti uripku we aku ra tau protes kok! urik koe mas! | dik

Tau ga mas bedanya km sm kucing? | apa dik? *mesem2 | kl kucing dr jauh matanya cemlorot, kl kamu gigimu mas | wah , tak kiro rayuan je

Wah, ideku nggo ngetwit lg mampet iki dik :( | kene tak kancani mas, ben lancar :) | justru raimu kui je sing marai ideku soyo mampet | woh

Koe jare pinter boso inggris Tho? | wo jelaaas | nek ndasku mumet, boso inggrise opo Tho? | send nut send nut | walaaah -_-

Biasa wae jo, rasah mecicil koe karo aku! | ora tho, tenan | maksudku untumu kui lho, ket mau mecicili aku! | wah iki gawan bayi je tho -_-

Quote Gentho (seri 10)

Nek ono uwong sing ora berekspresi piye2 pas tiba2 mati listrik, wes jelas wong kui kulino mojok neng semak2 karo pacare, terbiasa petengan.

Karo pacar ki ojo sio2, mosok pacar kok gaweane mung kon mbayari mangan. Mbok yo kon mbayari kredit motor sisan. *eh

Sesuk nek aku nduwe warung arep tak tulisi, "sing pacaran mbayare dobel".  

Pacarmu ki kelingan koe mung nek pas lagi horni, karo nek pas arep njagong. Selebihnya yo paling koe mung dinggo kebak2 profil Facebook.

Cemburu kui wajar, sing ra wajar ki nek cemburu karo bapakne pacar.

Nek pas padu karo pacarmu ki ojo sok ngancem2 arep megat tho, ngono kui ora apik. Mbok yo mbangane mung ngancam mending dipegat tenanan. *eh

Galau Gentho (seri 8)

Jare pengen dadi bangsa sing merdeka? Lha kok malah dijajah karo pacar ora ndang tok pegat ki kepiye je? Wuuu mencla-mencle.

Rasah GR nek pacarmu ndemek2 & ngraba2 koe, kui ki maksudte arep ngrogoh dompetmu nyuk!

Nek pas sepi njuk pacarmu kedip2 neng koe, yo kui mesti kelilipen tho, ngopo meneh nek ora, wes gek ndang didamu campur idu.

Nah nek pacarmu ket mau meneng wae, kui tho, mosok ngono we ra paham. Kui kode nek pacarmu ki lali sikatan, makane isin abab e mambu

Pacar ki ibarat kopi, enake mung nek pas lagi HOT. Nek adem yo mesti mung tok lepeh to?

Sungguh manis wajahmu, namun sayang pait prilakumu. *mimbik2campurkepising

Dari Logo ke Logo


Halo prokonco, kepiye kabarmu? mugo2 do waras kabeh, tidak kekurangan sesuatu apapun kecuali kurang ganteng & kurang ayu, soale nek kui pancen kenyataan to? hahaha. To the point wae, pada postingan kali ini aku pengen memperkenalkan logo baru gojekGentho, wujudte wes tak pajang neng nduwur kui, piye? mbois banget to? hahaha.

Rayuan Gentho (seri 5)

Bapakmu mesti juragan mlinjo, ketoro awakmu kebak emping.

Bapakmu mesti blantik manuk, ketoro koe nek wes ngoceh ra mandek2.  

Bapakmu mesti kerjo neng pengiriman barang, ketoro cintamu berat di ongkir. *eh ongkos :D

Untukmu, tak hanya akan kubawakan bunga mawar dik, tp bahkan akan kubawakan bunga tidurku. Saiki nyicil iler e sek dik, nyoooh!

Perhatikan dik, bulanpun kalah oleh raut wajahmu. Nek bulan ki ketoke ora parah2 banget koyo raimu dik. *kemudiandikaplok

Bapakmu mesti drummer, ketoro rupamu koyo wong bar digebuki.

Quote Gentho (seri 9)


Dadi uwong ki ojo sok jual mahal. Soale, biasane sing mahal2 ngono kui engko endinge mung diobral, di cuci gudang mergo ra payu2.

Nek ra seneng, yo ojo moco. Nek sengit, yo ojo follow. Gampang to? Mbangane mung riwil tp jane ngarep tak ritiwit ben iso nunut kondang.

Kaum pacaran ki mung iso nggaya nek pas iseh pacaran. Nek wes dipegat yo mung iso meneng, ndepis, melas, mimbik2 dan mengobral curhatan.

Nek koe rumongso mrongos, PD wae. Minimal kan koe selangkah lebih maju dibanding liyane.

Ojo kesusu menyimpulkan segala sesuatu sakdurunge koe sinau simpul2 Pramuka. *omongopoh

Pasangan sing gawene putus nyambung ki mesti ra paham bahwa neng ndonya iki ki menungso liyane iseh akeh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...