Jomblo Non Ngenes

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo nek nduwe pacar ra peka tapi pekok. *eh

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo nduwe pacar ning minggat nek wes urusan sing mambu mbayar.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo didadekne pacar ning mung nggo lengkap2 bio Twitter.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo nek nduwe pacar tapi rasane malah koyo dijagani satpam.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo nduwe pacar tapi kowe diumbar tanpo perhatian.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo pacaran tapi terus2an kucing-kucingan.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo nek nduwe pacar tapi pacare iseh hobi nggombali kancane.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki nek nduwe pacar ning akhire mung digantungke.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki nek nduwe pacar ning malah invisible pas wayahe dibutuhke.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki nek nduwe pacar tapi gampang lemes. *eh *opoiki

Jomblo kok ngenes, ngenes ki nek nduwe pacar ning pacarmu neng ndi2 ngakune iseh jomblo.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki nek nduwe pacar ning pikirane mung ngejak mojok mlotrokne kathok. *ehaduh

Jomblo kok ngenes, ngenes ki nek nduwe pacar sing isane mung cangkeman ra dadi kasunyatan.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki nek nduwe pacar sing isane mung ngece padal yo raiso nek dikon nggawe.

Jomblo kok ngenes, ngenes ki yo statuse pacaran ning ra tau ngedep. *uhuk

11 comments:

  1. enak jomblo thoo,ora kakean pikiran,ora mbok sindir wae :D

    ReplyDelete
  2. wkwk..
    Gentho tenan nek iki..
    Haha..

    ReplyDelete
  3. matur nuwun sing wes komen, kerep2 dolan neng blog. joss.

    ReplyDelete
  4. Tumben mbelo jomblo
    Bar putos po tho? #dyar

    ReplyDelete
  5. apik tho ! Tingkatkan
    tak tambahi nyooh !

    jomblo kok ngenes , ngenes ki nek ndue pacar ora pengertian malah senengane gawe2 aturan !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...