Galau Gentho (seri 19)

Nek mbribik kui ibarat nglangi neng kali, brarti ditikung ki ibarat disalip tai keli. *eh

Nek mung komat-kamit, kowe malah mung dikiro nggusah dhemit. Nek naksir ki yo ngomong sing bener meskipun hasile pait.

Kui ki pacaran opo ujian? arep ngopo sithik we kok kudu dibawah pengawasan.

Nek pacaran kui ibarat ujian matematik, asshh mending mlencing bali gasik. *eh

Sliramu cen ramah e ra karuan, ning bul atimu atose ngluwihi cor-coran. *uhuk

Bapakmu mesti juragan warnet, ketoro kowe mung wani nyopo lewat internet. *hakdes

Nyawang sliramu marai atiku anteng, ning wulu kelekmu marai aku loro weteng.

Rayuan Gentho (seri 7)



Bapakmu mesti juragan mercon, ketoro saiki bobotmu njeblug. *eh

Akan kuhapuskan air mata dipipimu, nganggo kanebo.

Malam ini wajahmu sungguh menawan, opo meneh nek pas neng petengan.

Dadi pacarku wae, cintaku tanpa formalin kok. *eh

Ra masalah raimu mrengut, sing penting dompetmu ora. *eh

Quote Gentho (seri 27)

Ha mending ditolak mbangane ditompo ning mung mergo ra penak. *uhuk

Ditolak rasah semelang, wong yo iseh akeh sing atine siap tok nyang. *ehaduh

Ora ono pacar sing pancen bener2 tulus, kabeh mesti tep nduwe karep ra ketang mung pengen dielus-elus. *ihik

Njaluk ngapuro ojo mung ukoro, kudu diniati tenanan seko jroning dodo. *omongopoh

Kadang bribikan malah dadi angel diburu nek kowe terlalu menggebu-gebu.

Mbribik kui dudu balapan, dadi rasah salip-salipan. *uhuk

Pegat Wae (seri 5)



Nek pacarmu wes ogah-ogahan, mungkin kui tandane wes expired, wayahe ganti anyar tho. *eh

Nek pacarmu mung nggugu karepe dewe, mending kowe mlipir neng atine tanggane. *eh

Nek pacaran marai kowe ora konsen nyambut gawe, mending . Mbangane kowe dipegat bosmu seko gaweanmu, lak malah ciloko!

"Sungguh berat menjalani hub ini bersamamu", wes tho, kui wes jelas kalimat pelecehan atas berat badanmu.

Karena LDR adalah ajang menyimpan tipu daya :))

Quote Gentho (seri 26)



Nek kowe naksir aku mung mergo duit, mending kowe minggat nek perlu rasah nganggo pamit.

Urusan ati ki pancen luwih njlimet mbangane cawet. *eh

Biasa wae, ketemu mantan rasah gedandapan, ndak ngetok-ngetoki nek amatiran :))

Santai to tho, ndonyane ora njuk kiamat mung mergo kowe diunfollow.

Ha yo rasah disawang nek mung marai atimu bimbang.

Dadi cinta kui ora mung urusan kasih sayang tok, ning termasuk urusan sing neng njero kathok. *eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...