Luwih Penak Jomblo (seri 13)

Ora nggowo skripsi ning mangkat bimbingan. Koyo LDR yo? Nduwe pacar ning ra ngedep. *ihik

Pas pacaran komit, pas pegatan komet.

Saben isuk rasane kopi iso bervariasi. Jelas bedo karo pacar, opo meneh nek mung nduwe siji. *eh

Pacaran: padu, njuk ra ketemuan. LDR: padu, njuk wegah telpon2an. Jomblo: padu, padu ro sopo? Kene ki sing dioyak-oyak je, sori waeee

Pacaran: dipungut biaya. LDR: dipungut pulsa. Jomblo: dipungut hatinya.

Ketemu we ra tau kok isa-isane padu, njuk sing diributke ki opooo? weees jan kaum LDR ki pancen wagu.
Ora tau kelegan, pacarpun minta pegatan. Begitulah kaum pacaran. *eh
 
Nek jujur engko konangan le napsuan, nek ngapusi dikiro cari2 perhatian. Pacaran ki pancen membingungkan.

Sang selingkuhan akhire malah koyo dadi pacar tenanan, sing pacar tenanan serasa mung dadi selingkuhan. Begitulah LDR-an. *auwo

Jaman pacaran bendino pengen ketemu. Nek wes pegatan, nomer HPne we rasudi ngingu. Kaum pacaran ki pancen wagu!

Nek LDR kok njuk pacarmu ra ketok nggerus, brarti yo neng kono wes ono sing ngurus. *monggongelusdodo :))

Pacar ki yo cen sok kurang ajar. Wes digatekne kanti telaten, iseh nguras isi atm.

Dumeh rajin ngeterke neng ndi2, njuk dianggep pacar setia. Padal yo mung podo karo bis kota. *eh

Mungkin pacarmu cen lagi karo kowe, ning pikirane mblayang neng kamar mandine tanggane. *eh

Pait kui nek statuse pacaran, ning nyekel tangane we durung mesti sesasi pisan. *ahiiiw

Wah ciloko, sing iki njaluk dikancani, sing kui njaluk ditemoni. Cen repot nek jomblo ngene iki. *sedakep

13 comments:

  1. Bhahaha
    Ora pacaran, ora LDR-an, di paido kabeh. Wes tho koe golet calon bini ben ra galau trs amben dino.

    ReplyDelete
  2. koyo kenal kandang untane deh mblo.... :3

    ReplyDelete
  3. Thanks for providing good information,Thanks for your sharing.

    หนังออนไลน์

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...