Pegat Wae (seri 5)



Nek pacarmu wes ogah-ogahan, mungkin kui tandane wes expired, wayahe ganti anyar tho. *eh

Nek pacarmu mung nggugu karepe dewe, mending kowe mlipir neng atine tanggane. *eh

Nek pacaran marai kowe ora konsen nyambut gawe, mending . Mbangane kowe dipegat bosmu seko gaweanmu, lak malah ciloko!

"Sungguh berat menjalani hub ini bersamamu", wes tho, kui wes jelas kalimat pelecehan atas berat badanmu.

Karena LDR adalah ajang menyimpan tipu daya :))
Weruh kowe pacarmu mrengut, weruh dompetmu pacarmu macak imut. nek ngono kui.

Nek pacaran kok mung marai kowe dadi lali tanggungan, mending pegatan.

Bagi beberapa orang, pegatan kui merupakan salah satu metode diet sing efektif. *eh

nek kowe mung dipadakke rambu lalu lintas, nek ra kepepet ora digagas. *auwooo

Nek pacaran kok malah marai patah semangat, ha yo jelas mending pegat!

Ha yo mending kandas mbangane diteruske ning mung marai mumet neng ndas. *uhuk

Opo yo iseh wangun tok pertahanke nek pacarmu gawene nyawang bokonge kancane.  

Kadang pengen pegatan kui cen ra perlu alesan. Dadi twit iki rasah nganggo penjelasan.

Nek bribkanmu nompo kowe mung mergo kepekso, wah yo siap2 wae atimu mung bakal dikuyo-kuyo.  

Mesakne sing yah mene wes diprintah-printah karo pacare. Dan anehe, kok yo manut wae, kok gelem-gelem e.

Neng WC kok dikancani HP, ha njuk nggo ngopo pacare? nek ngono mbok . *eeeh

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...