Rayuan Gentho (seri 7)



Bapakmu mesti juragan mercon, ketoro saiki bobotmu njeblug. *eh

Akan kuhapuskan air mata dipipimu, nganggo kanebo.

Malam ini wajahmu sungguh menawan, opo meneh nek pas neng petengan.

Dadi pacarku wae, cintaku tanpa formalin kok. *eh

Ra masalah raimu mrengut, sing penting dompetmu ora. *eh

Yo cen bener iki , ning yo ojo njuk mbribik muni: "Iki hari Batik lho, kene dik tak salini nggo Batik".

Dadio pacarku, aku ora mung ahli nek pas neng kamar mandi kok. *auwooo

Demi kowe, gunung akan kudaki, lembah akan kulewati, meskipun aku sadar aku bukan Hattori.

Meskipun wong tuamu ra seneng nek aku ngapeli sliramu, aku tetep arep mertamu! Wong saiki niatku arep marani adimu. *eh

"Ojo nangis terus dik, ndak pipimu njamur". *njukdikampleng

Nek aku tarzan, neng atimu lah aku bakal penekan. *seeer

Bapakmu mesti supir, ketoro atiku gawene tok untir-untir. *uhuk

Nek atimu ibarat debur ombak, ha yo tak nggone renang nganggo gaya katak. *uhuk

Lambe tipismu pengen tak cipok klomoh, ning tak batalke mergo ababmu marai gumoh.

Ra urusan, pokoke atimu tetep bakal tak dodok, ra ketang paitan sego endog.

Wes to, dadio pacarku. Aku pasti bakal berlaku bijak, antara kowe & sing kae aku ra bakal memihak. *eh

Bapakmu mesti sutradara, ketoro nek ono opo2 mesti tok dramatisir.

Bapakmu mesti juragan londri, ketoro hubungan iki tok gantung nganti saiki. *eh   

4 comments:

  1. tho aku niru rayuan genthomu kui, malah bribikan soyo tambah ki, ha pora ciloko tho
    nuwun .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, ha yo wangun to, gari nuding. Sing penting ojo karo mleding :))

      Delete
  2. Lha aku copas nganggo akun resmi gojek gentho rak yo apik. Nuwun lho tho

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...