Quote Gentho (seri 29)

Arep pacaran model ngene po ngono, tep mesti akeh sing sok mbatin "nek carane ngono, cen penak jaman jomblo".

Arep pacaran model ngono po ngene, tep mesti akeh sing sok mbatin "nek carane ngene, cen mending pegat wae".

"Pacaran tu ngalir aja", kui brarti nek mau isuk pacarmu muni I love you, iso wae saiki lg nggandeng liyane sing luwih marai napsu. *eh

Ha nek mung nuruti napsu yo kon pacaran wae karo tisu. *eh

Kudu tok teliti tenanan tho, bocahe gelem tok jak lungo ki mergo pancen tresno opo mung mergo kepekso. *auwooo

Wani nembung we durung kok kesusu pengen ngambung, cah gemblung!

Ha yo rasah repot2 pacaran nek mung sekedar pengen kelegan. Kono, kon tuku wae sabun batangan. *eh

LDR og cramah soal pacaran, koyo kowe ki bendino ngrasakne wae, wong yo ora. *eh

Cangkeme Bejo typo tenan, ngundang pacar kleru nganggo jenenge selingkuhan.

Nylekit ki nek dompet cen keri tenanan, ning kui mung dikiro trik dinggo golek gratisan. *censu

Dumeh arep pegat njuk moro curhat, rumangsamu aku unit gawat darurat?! Pegat gari pegat! *eh

Neng mburi wani cangkeman, nek dep-depan isane mung ngeleg idu terus-terusan.

Ra masalah kowe arep ngomong good bye, wong yo atiku jane wes stand by.

Mergo dipegat njuk ujug2 apal kabeh isine pasar kewan. Kabeh disebut tanpo kelewatan :))

Selamat malam teman2 (baca: pacaran), (baca: LDR), & para (baca: jomblo).

Dari benci jadi cinta. Tp ojo lali, bahwa tai tetaplah tinja. *omongopoh

Nek pegatan kui tok anggep musibah, repot dewe kowe. Lha sing jenenge loro ati ki raiso dijak ngungsi je.

Sek, kudu tok teliti tenanan. Bocah kae ki memikat hatimu opo isi dompetmu. *auwooo

17 comments:

  1. sipppp... ditunggu episode berikutnya #NyangkingKacang :D

    ReplyDelete
  2. sipp kawan,, terus berkarya.. bravoo

    ReplyDelete
  3. MANTAP BOS GUA SUKA GAYA LO. #Mangan we esih nganggo kecambah sok2an boso kuto. #keselekmendoan

    ReplyDelete
  4. Matur nuwuuun kabeh sing wes komen, joosss

    ReplyDelete
  5. Hallo mas gentho, opo iki id kaskuse sampeyan hayoo ngaku mas tho ojo isin²

    ID KASKUS

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...