Obrolan Gagal (seri 13)

Maaf ya br bales | iya gpp, km ketiduran ya? | iya maaf. kok km tau? | td aku kerumah | lho kok ga bangunin | aku ngapelin adekmu | *nggajul

Wati wes tok tembung Jo? | uwes Tho | terus ditompo ra? | ditompo | wah sip, melu seneng aku | seneng ndasmu! ak ki mung ditompo dadi supire

Njalukmu opo dik? | nek aku njaluk sing larang2 piye? | ra masalah | tenane mas? | iyo, engko bareng2 wae dibayangke | walah -_-

Lagi ngrungokne opo e Jo? | ngrungokne Maroon 5 iki Tho | wuelok, sing ndi? judule opo? | Pripun | heh?! -_-

Nek udan ngene hawane dadi adem yo dik | adem ndogmu, lg nggoreng lawuh nggo dapuranmu ngene iki yo tep semromong raiku | *macakketuron

Gelem dadi pacarku dik? | hmm, ono syarate mas | opo kui? tak lakonane | gratis sebulan pertama, bar kui syarat & ketentuan berlaku | heh?!

Mas, kowe ki ra sayang karo aku :( | lho, ra sayang piye to dik?? | ha mosok aku mung arep nduwe pacar meneh we ra oleh | ha yo dik

Mas, neng kono kowe ra pareng nakal lho yo | iyo dik | dijogo tenan atine | iyo, pasti tak jogo atiku, tapi mbuh tanganku | *ngampleng

Sopo mas sing telpon? | relasi dik | kok le telpon ndelik2? hayo! | ha urusan duit nek ra ndelik mung entek tok sortir terus diiik | *mecucu

Piye Jo le mbribik tembus to? | ora je Tho :( | waaa lha kok iso?? | ketoke nganggo wings Tho, mulakno ra tembus | yo preeek Jo -_-

Mas, aku oleh selingkuh ra? | yo ora lah! edan po | yo nek aku macak edan sek brarti oleh selingkuh to? | yo yo diiik -_-

Ayo Jo tak traktir mangan | ha mari Tho, mangan opo ki? | mangan iwak tanpa duri | woh joss, iwak opo kui Tho? | iwak pitik to yo | wooo

Piye to kowe ki Jo? ngedate karo Wati kok malah mung neng-nengan | wah kowe ra paham Tho, neng-nengan adalah emas Tho | yo Jooo 

12 comments:

  1. Preettt.... -_______-

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing this blog its very informative and useful for us.

    หนังออนไลน์

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...