Galau Gentho (seri 16)

Bodimu cen sok marai napsu, sayange wulu kelekmu nyalip lengen klambimu.

Nek nyipok cewek sing bengesan ki marai untune gigis ra yo? :))

Kok yo raono pacar kemasan yo? sing instant rasah nggo pendekatan.

Nek milih pacar ibarat milih sempak. Yo miliho sing anti selip, ben ra gampang mingar-minger. *eh

Nek ibarat kathok, tresnamu ki sejenis kolor sing gampang mlotrok. *maktleser

Nek pancen seneng, ha yo gek ndang atine tok plintheng. Ojo mung meneng anteng, ndak selak disaut sing luwih ganteng. *auwooo

Aku seneng ngonthel, kowe seneng gangnam style. Ora masalah sing penting atimu tetep kecanthel. *uhuk

Nek mbribik ki ibarat njahitke klambi, mending aku tak tuku dadi. *eh

Nduk, kui behel opo saringan teh tubruk? *eh

Jarene naksir, ning nek lewat omahe ra wani mampir. Waaah jan .

Wajahmu manis ibarat , tapi sayang tabiatmu ndablek. *auwooo

Wes lelet koneksine, mbuka profil e loading suwe, eee jebul neng bione ono jenenge pacare :)) mesakneee!

Misale mbribik kowe ibarat mancing kakap neng lautan, ha mending aku tak tuku gereh kranjangan. *eh

Ibarat buah, kowe ki jeruk. Seger lan cemekel. *hus!

Tampilanmu pancen mumpuni, sayange janjimu imitasi. *auwooo

Nek mbribik kui ibarat numpak motor, pasang sing bener spionmu. Ben kowe weruh nek ono sing arep nikung seko mburi.

Ditolak yoben! sing penting lak wes wani nembung. Mbangane naksir ning wanine mung dibatin.

Jebul kowe mung

Pait kui nek kowe wes dandan mlipit, jebul njuk kecirit.

Nyawang kowe cen marai aku ngroso dimabuk, ning kok yo wulu irungmu ndadak melu inguk-inguk.  

6 comments:

  1. Ades H Arifin @heluadesDecember 7, 2012 at 9:06 AM

    mantaf fakdhe...
    ilok2 pict blog e gambar bribik'anmu,..
    OK Tho...

    ReplyDelete
  2. hahaha,, pancen Galau iki Admin e.. hahaha :)

    ReplyDelete
  3. hahahaha nuwun wes mampir & komen, kerep2 dolan rene hehe

    ReplyDelete
  4. penggenthoudupengencukDecember 23, 2012 at 5:45 AM

    tho, gojekanmu wae iso dadi kreatif uakeh bnget ngene opo maneh nek serius yo.. #seriusditolakcewek

    ReplyDelete
  5. Hahahaa lambene jemek kowe tho?? Biajigur hahaaha

    ReplyDelete
  6. GENTHO PEKOK, NYOH AMBUNGEN SILITKU THO HAHAHAHA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...