Obrolan Gagal (seri 11)


Bawa obeng ga mbak? | ga tuh *ngarepdisepik | oh kirain bawa, soalnya di kaki mbak banyak sekrupnya | *mrengut *njukngampleng.

Jare bar mbojo Jo? lha kok njuk malah sedih? | kaco Tho | woh, lha ngopo? | lha kemesraanku terhalang behel je | weleeeh -_-

Nek aku ultah, kowe arep ngado opo mas? | mmm, lha kowe pengen opo dik? | nek aku pingine pegat piye? | yo yo dik.

Dik, kowe gelem ra dadi pacarku? | mmm piye yo? ono syarate mas | siap! opo? tak lakonane | nembungo sek karo pacarku | wah lha biangane -_-

Mas | opo dik? | nek mas ibarat TV... | *nyaut* kowe dadi opone dik? | suaramu mending tak mute, njuk kontras e tak tambahi | wah -_-

Jo, kowe mangan neng kono terus ki ra bosen po? | ora, soale iki ora sekedar mangan Tho | maksudte? | iki karo napak tilas mantan | wah -_-

Mas | opo dik? | nek mas ibarat TV... | *nyaut* kowe dadi opone dik? | suaramu mending tak mute, njuk kontras e tak tambahi | wah -_-

Jo, kowe mangan neng kono terus ki ra bosen po? | ora, soale iki ora sekedar mangan Tho | maksudte? | iki karo napak tilas mantan | wah -_-

Kok rasido mbribik wati ngopo Jo? | wedi aku Tho | wedi ngopo? | wedi masuk angin | heh? kok iso?? | ha nek ketemu aku esem e anyep je | -_-

Engko bengi malming neng ndi Jo? | sperti biasa, neng kuburan | heh? ora ngawur | lha piye, wong saben aku ngapel yo mung neng2an | wooo -_-

Kowe gelem dadi pacarku ora dik? | tergantung mas | tergantung opo? | tergantung fasilitase opo wae | hmmm -_- *njukmlipir

Jo, Bapakne pacarmu juragan roti po? | ora ki Tho, lha ngopo? | lha kui kok untune pacarmu koyo lapis legit | kui behel Tho -_- | ooh

Arep mblanjakne pacarmu po Jo kok browsing2 dress | ora Tho | lha njuk ngopo? | aku mung nyawang mbak2 model e kok, dudu dress e | walah -_-

Kok mecucu to dik | lho, ket mau aku sumringah ngene kok mas | maksudku dudu lambemu sing mecucu, tapi dadamu | woooh *ngampleng

Milih jadian opo pegatan? | jelas jadian dong | yowes, nek ngono tak jadian karo pacarmu | woh asui | lho jare milih jadian? ra itu-itu kowe

Jujur ki jane piye? | yo sing apa adanya, ora nutup2i sesuatu | wo ok, nek ngono suk tak wudo nek ketemu pacar | yo ora njuk ngonooo -_-    

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...