Obrolan Gagal (seri 5)

Selain gaya batu, koe iso renang gaya opo meneh Jo? | Tiarap Tho | Waaah -_-

Kuliahmu kok ra lulus2 to tho? | Rapopo Jo, aku durung siap dadi pengangguran | Woh nyindiiir -_-

Nyoh dik tak nehi coklat | wah nuwun yo mas, dingaren romantis | kui mau jane nggo selingkuhanku, tur de'e lagi loro untu | *digajul

Mbok ojo lungguh ngisor dik | duh care bgt koe mas, ndak aku masuk angin yo? | ora, aku wedi nek jubine dekok keno bokongmu sing tepos | woh

Aku bar ditolak je Tho | rapopo Jo kan | sing ditolak ki skripsiku je | yo rapopo mbangane cepet lulus mung nganggur |

Mas, koe cinta karo aku ora? | ora dik, aku cinta rupiah biar dolar dimana-mana | waaah pekok -_-

Pemandangane indah bgt yo mas neng pegunungan kene | iyo sih dik,mung sing marai ra indah ki mergo aku kudu nyawang raimu barang | woh

Istirahat dik,ben cepet mari | duh perhatian bgt koe mas, nuwun yo | iyo, lha nek koe loro terus sopo le arep ngumbahne sempakku | woh

Malming ki opo Tho? | kui kancane kundang Jo | -_- prek tho!

Jo, kok twitterku ora tok follback je? | lha aku ra nemu tombol follback e je Tho, onone tombol follow | waaah -_-

Terne aku neng kasongan yuk mas | ok dik, arep tuku gerabah yo? | ora, arep nableg raimu nganggo lempung, sopo ngerti njuk ganteng |

Aku rajin nabung tp kok ra sugih2 yo Tho? | metodemu kurang jitu Jo | ha sing jitu piye? | pacarmu pegaten, kan njuk soyo ngirit | wah -_-

Bawa obeng ga dik? | Ga tuh mas | tapi kalo HP bawa kan? | iya dong *ngarepdirayu | nah tlg smsin dosenku dong, pulsaku abis | mas 

Rene tak dulang | wah sip. lha ndi panganane? | sopo sing kondo panganan! koe arep ta dulang entut lgsg seko silitku, ayo mangap |  

Mas, terke neng distro | gah dik, ndak mung kon mbayari | ora! koe mung arep tak nggo nyoba ukuran koas, dinggo ngado selingkuhanku |

Aku bar ketemu cewek, tapi kok bosone aneh yo tho, ojo2 dhemit | kok iso? | lha tak tekoni jam kok njawabe siji sefrafat | oh kui mergo mrongos jo

image: google

10 comments:

  1. mantep ki gojekGentho,...lucu tenan tho,...

    ReplyDelete
  2. paok nan og we tho. . .
    join blogq yaw tho . . .

    ReplyDelete
  3. wasuuu.... ngekek sakmodare le cinta rupiah thooo

    ReplyDelete
  4. admine gojekgentho yo rung lulus2 po??? seneng aq ono kancane #senasibTho

    ReplyDelete
  5. sg keri dewe hahahajiguur tho

    ReplyDelete
  6. matur nuwun sing wes komen, kerep2 dolan rene yoo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...