Luwih Penak Jomblo (seri 10)


Sudah, jomblo saja. Supaya semua bribikan dapat terakomodasi dengan baik. Mbangane pacaran tp iseh karo ngarep sing liyane.

LDR ki pancen gampang, lha wong mung modal sinyal. *eh :))

Batik pancen biasane paling kerep dinggo nek pas kondangan, begitu juga pacar. *eh :))

Pacaran kui pilihan, LDR kui kahanan, jomblo kui kesempatan.

Dinggo pacar, tanggal enom royal duit. Tanggal tuo dompet njerit-njerit!

LDR adalah praktek2 penyalahgunaan pacar. Ha wong nduwe kok malah dinggurke. *hus!!! :))
Salah satu masalah kaum pacaran adalah sok bingung golek panggonan. *pikirendewe

LDR ki repot, arep pacaran utowo pegatan podo2 angel le arep ketemuan. *auwooo

Pacaran: klambine kembaran. Mbasan wes pegat nesu njuk klambine kui nggo keset, akhire keset e deh sing kembaran :))

Jaman pacaran, avatar twit e foto karo nyekel kertas tulisane jenenge pacare. Nek wes pegat, tulisane diganti "ada lowongan".

Kerep sms kui tidak berbanding lurus dengan kesetiaan. Iso wae kui malah praktek2 kecemburuan :)) *horotoyoh

HP lowbat kok marai padu, mbok yo nek padu ki golek alesan sing luwih mutu, wuuu.

Dumeh LDR njuk saben malem minggu nyepakne tisu. *eh

LDR ki ibarat kepedesen ning le arep golek tombo kadohan, ha yo selamat megab2.

Percumah mbribik kangelan nek akhire mung ngampet ra kelegan mergo LDR-an. *eh *auwooo

Nek pacarmu le cemburuan ra ukuran, sesuk meneh coba gawakno garisan.  

10 comments:

  1. Ades H Arifin @heluadesJanuary 9, 2013 at 8:19 AM

    waiki ustad genTho anti pacaran...
    *neknyepiksitikyorapopoh...
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. ngakak sing klambi couple dinggo keset :))
    keep creative min :*

    ReplyDelete
  3. Maune klambine kembaran, saiki keset-e sing kembara....
    Wah pancen Getho tenan iki......hhe

    ReplyDelete
  4. LDR = Long Distance Relationship

    ReplyDelete
  5. LDR:Long Distance Ramasalah

    ramasalah pie,,jare genthone LDR ki meng tergantung sinyal,,, :D

    ReplyDelete
  6. LDR : Lali Duwe Relationship #penakjomblo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...