Tips Gentho (seri 4)

Biyasa nek pacaran kok mung gandengan tangan, mbok yo sekali2 do petan.

Nek ujug2 ketemu mantan njuk kowe grogi, ndremimil wae "pait pait pait pait pait", engko lak njuk mlipir dewe.

ketika kencan pertama: ojo nganti ono sing mlotrok! opo meneh nyalimu. Ojo nganti.

Nek mbribik ki ojo kelewatan, golek puteran balik ki kadang sok kangelan. *uhuk

utk malem mingguan dgn bribikan: ajian pengiritan, macak dompetmu ketinggalan.

Nek hobi ngopi, ojo lali diakehi ngombe banyu putih dinggo ngimbangi. *srupuuut

Nek pacarmu manja sing konyol, mending tok ombeni susu botol.

Nek bribikanmu wes ora mempan tok gombali, ha yo diserbeti wae tho. *eh

Nek pacarmu posesif, golek pacar liyo wae sing kolektif. *eh

Nek pupuran rasah berlebihan, ndak malah koyo vulkanisir ban.

"Belahlah dadaku", wah kui sepikan lawas banget leee, wes ra mempan. Saiki sing mempan ki "belahlah dompetku". *eh

Nek pengen cerah masa depan, ojo lali iki engko pas karo bribikan nganggo ajian pengiritan.

Mbribik ki intine mung siji, ojo nganti kentekan basa-basi.

Rasah ngingu pacar nek marakne ngisingmu ra lancar.

Sekalipun ababmu mambu, ojo sekali2 nyemprotke parfum kelek neng untu. Sumpah kui yo ora membantu.

Nek naksir ki yo omong langsung karo bocahe, rasah lewat kancane. Urusan ati ki ora buka cabang tho!

Nek golek bribikan sinauo seko jagung bakar, tampilane ra menarik ning rasane enak.

Lha nek koyo lombok kae tampilane mblingir menarik ning marai megap2 le, kurang bejane mencret barang.

Roti kae juga nek disawang cen ketoke empuk, ning bul pas disikat sok marai sereten.

Nek naksir ki yo rasah ndelik2, engko nek disaut uwong ndak malah mung marai atimu njempalik. *uhuk  

2 comments:

  1. Ades H Arifin @heluadesJanuary 5, 2013 at 10:48 PM

    absen pakdhe....

    ReplyDelete
  2. aku seneng gojek kere nang angkringan dab

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...