Hari Pahlawan dan Revolusi Gentho



berikut kumpulan twit dari gojekGentho dalam rangka memperingati Hari Pahlawan 10 November:

dengan semangat hari pahlawan, dadio generasi pembaharu! ojo dadi generasi penerus kerusakan bangsa!

wong tuamu kui pahlawan sing paling cedak seko uripmu! dadi sak asu-asumu, karo wong tuo kui ttp kudu ngabekti nyuk!

dadio pahlawan dinggo uripmu dewe2. revolusi, minimal dimulai seko awakmu dewe nyuk!

sing biasane tangi awan yo tangi rodo isuk nyuk! ra ketang 5 menit luweh awal kui wes usaha :)) suwe2 kan iso luweh isuk

sing biasane pacaran mung njaluk dibayari pacare, yo sekali2 genti mbayari nyuk! modal asui.

sing biasane ra wani mamitke pacare karo wong tuane. mulai sesuk kudu wani mamitke. paling mung diprenguti, cuek wae!

sing biasane males-malesan neng omah. metuo nyuk! srawung karo tonggo sopo ngerti dinehi suguhan, lumayan :D

sing iseh jomblo, ha usaha golek pacar nyuuuk! *twit asu iki, kesindir dewe!  

nek sing raine pas-pasan yo rasah di . rasah ngoyo oprasi plsatik! pasrah wae nyuk, kenyataan kadang memang pait!

sing mangane iseh didulang, asui wes gede tuo ngisin-isinke! mangan dewe nyuk!!!

sing biasane mung janji2, mbok yo mulai saiki ditepati nyuk! asui.

sing rung wani ngrangkul pacare, yo dijajal nyuk! sopo ngerti bonus yo ra? :D  


sing nggarap tugas isane mung nyonto, mbok njajal usaha nggarap dewe, ngetes kapasitas utekmu nyuk!  

sing biasane ngonekke aku wagu, garing. asu mbok ngilo su! melek! sing milih follow aku ki yo koe dewe je su!

sing biasane ngonekke aku "gentho kok gojekan". mbok utekmu dicek meneh, matamu dites. username ku lak jelas banget kui su!  


disini ini konsepnya gojekan, dimana pisuhan adalah kemesraan. menjalin pertemanan, buang jauh2 permusuhan. selamat hari pahlawan.

foto: google

7 comments:

  1. acyu tenan twite marai ngekek.
    wetengku wes lara gek tambah mules. hahaha..

    ReplyDelete
  2. joss, nuwun! kandani liyane, jak dolan rene

    ReplyDelete
  3. "pisuhan adalah kemesraan" padakke franky sahilatua wkwk

    ReplyDelete
  4. pancen sikak omonganmu tho, ngawur tapi kok yo genah :D hahahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...