Luwih Penak Jomblo


Wes to, luweh penak jomblo, ra percoyo? nyoooh woconen nyuk fenomena & faktane sing tak rangkum seko Twitter ku ...

Jomblo kui penak nyuk, iso lirak-lirik rono-rene. Nek pacaran lak raiso, padal asline yo pengen kui. Wuuu silit!

Pacaran: ndadak wajib lapor, koyo satpam! Rono-rene repot pamitan. Jomblo: ha kepenak, mbok arep minggat ra mulih we bebas.

Pacaran: ndadak mbayari nek metu2 mangan. Jomblo: ngirit, rasah repot ntraktir sopo2.

Pacaran: arep dolan2 engko pacare klayu, ngrepoti. Jomblo: bebas, ha mbok mblayang tekan ngendi wae raono sing nginthil.

Pacaran: ndadak disambati kon ngantar jemput, koyo ojek! Jomblo: kene ki diantar jemput no, mosok ngantar jemput!

Pacaran: deg-degan nek arep ketemu wong tuane pacar. Jomblo: ha ra perlu deg-degan, ngirit jantung nyuk!

Pacaran: nek pacare ulang taun, ndadak melek tekan jam 12 ben iso ngucapke pertama. Jomblo: ha mbok turu, kepenak nyuk!

Pacaran: nek pacare digoda wong liyo, mangkel, emosi, nesu2. Jomblo: slooow, ora perlu buang energi mung dinggo darah tinggi.

Pacaran: boros pulsa. Jomblo: ha jelas ngirit pulsa nyuk!

Pacaran: diteror pertanyaan "kapan kawin?" Jomblo: ha nek ono sing tekon kapan kawin, kui jelas wong goblok! pacar we ra nduwe je!

Pacaran: nek pegatan, wah rasane koyo ngeleg duren sak kulite! Jomblo: ha ra mungkin dipegat, ra mungkin loro ati.

Pacaran: dilarang ini itu, dikekang ini itu! repot! Jomblo: ha sopo le wani ngekang? paling yo wong tuamu to? nek kui kan wajar.

Pacaran: dolan karo konco we iso dicemburui. Jomblo: ha mbok nggandeng lanangan/wedokan 5 sekaligus we bebas!

Pacaran kui raiso arep jombloan, tur nek Jomblo iso nek arep Pacaran!

foto: google

11 comments:

  1. iki jan ngenyek nemen nyuuuk, hahaha

    ReplyDelete
  2. lha brati cen penakan jomblo no cuk? hahaha kopet nan..

    ReplyDelete
  3. koe pancen calon jomblowan sejati,Tho...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduh, dongane kok elek banget iki hahaha

      Delete
  4. hahahaha alibimu cukup menghasut tho, luwih penak jomblo tenaaaaaan :D

    ReplyDelete
  5. pokok'ee anti galau tenan iki nyukks :D terusne ! :)

    ReplyDelete
  6. muantebbb jeeee

    ReplyDelete
  7. penak jomblo tho hahahaha
    ndak mbk eceni wae

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...