Luwih Penak Jomblo (seri 2)


Wes to, jomblo wae. Iso lirak-lirik kiwo tengen tanpo diarani mata keranjang!

Nggo ngopo pacaran? Wong engko njuk mung pegatan. Wes to, jomblo wae.

Koe kui nek pacaran isine mung diapusi tok! Ra percoyo? Buka wae HPne pacarmu, nek ra oleh, brarti aku bener :))

Pacaran: boros utek mikir alesan nggo pamit neng bapake pacare. Jomblo: ngirit utek, iso nggo mikir liyane.

Nggo ngopo pacaran nek njuk mung marai tukaran? Ha mbok pegatan!

Dhemit ngendi wae tetep kalah medeni karo rupane wong sing bar dipegat.

Pacaran: lagi penak2 turu digugah mung mergo arep dikongkon. Jomblo: ha mbok arep turu nganti ngimpi saru yo raono sing ngganggu  

Pas pacaran saling memuji, pas pegatan saling memaki.  

Wong pacaran kui nek pas nduwe duit disayang, nek pas ra nduwe duit yo mung diguang. Makane

Pacaran: udan2 ttp kepekso marani pacare, mbangane dipegat. Jomblo: udan? eee ha mbok turu neng omah, angler.

Wong pacaran kui nek pas nduwe duit disayang, nek pas ra nduwe duit yo mung diguang. Makane  

Ojo ngremehke sing jomblo, mergo sing jomblo kui lah sing sesuk bakal ngrebut pacarmu :))

Pacaran: kudu siap mental dinggo kelangan & loro ati nek pegatan. Jomblo: justru kudu siap seneng, wong bakale entuk pacar.

Sing pacaran, rasah gumun nek koe kere mendadak. Salahe sopo ngingu pacar! Ha pacar ki podo ganase karo bank plecit je :))

Pacaran: nek ngomong bosen karo pacare iso diamuk! Jomblo: ha nek bosen yo gari golek ganti, wong pancen iseh penjajakan.

Nek jomblo, galau ki lumrah. Lha nek pacaran mosok galau? Wagu no. Lha ngopo repot2 ngingu pacar nek mung marai galau?

Pacaran: kesuwen pacaran diteror pertanyaan "kpn kawin?" Jomblo: mung wong edan sing neror jomblo nganggo pertanyaan ngono kui

Pacaran: mben mlm taun baru gelem ra gelem yo mung karo pacare, mboseni. Jomblo: ha jls terhindar dr kebosanan, wong iso ganti2

14 comments:

  1. iki mesti admine jomblo? Huahaha rapopo #penakJomblo xD

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. arane we gentho ki tep jomblo ola olo kae msti :D

    ReplyDelete
  4. Layo jelas penak jomblo to tho!

    ReplyDelete
  5. Postingan mu apik tenan tho. setuju aku. *lhaa aku jomblo-_-

    ReplyDelete
  6. Min,kowe ki jomblo mergo gentho

    ReplyDelete
  7. toss disik tho, sesama jomblo #penakJomblo

    ReplyDelete
  8. iki copas ngo setatus fb etok to pak admin... maraiu ngakakk hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha oleh pak, opo meneh nek sumber e dicantumke

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...