Tips Gentho Ketika Gigimu Mrongos

Nek koe rumongso mrongos, ojo nganggo helm cakil. Ndak malah ndaduk2, engko linu untumu.

Nek koe rumongso mrongos, rasah nganggo masker. Boros tho, ha mung suwak-suwek wae keno untumu.  


Nek koe rumongso mrongos, ojo ngguyu ombo2. Mrucut untumu malah ciloko, tombok! #tipsGentho

Nek koe rumongso mrongos, ojo coba2 nyipok pasanganmu nek koe durung canggih tenan. Ndak lambene pasanganmu kecowes untumu!


Nek koe rumongso mrongos, ojo dolan neng warung. Ndak untumu dinunuti nggo mbuka botol softdrink.

Nek koe rumongso mrongos, kui iso tok nggo nyuk. "Berteduhlah dibawah gigiku."  

dikumpulke seko twitter gojekGentho
foto: google

16 comments:

  1. Koe saiki melu gank MA yo tho? (Mrongos Ajeg).

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. weee lha kui aku sing mewakili curhatanmu je tho hahaha

      Delete
  3. mrongos sedoyo ..
    (@awrrdhiandshit) ngono kui tho format komen e?

    ReplyDelete
  4. kresna (@kresnaverry)January 14, 2012 at 12:35 PM

    tho nek untu ne ompong dadi isis

    ReplyDelete
  5. sabar yo tho... malah keno go macul kok tho untumu

    ReplyDelete
  6. wolhaa iki , tapi mrongos keno ge usaha tho, dodol es degan kan iso ngeroki klopo kae...hahahahha

    ReplyDelete
  7. tak tambahi tho, "Nek koe rumongso mrongos, ati-ati le mlaku ndak tibo mah isis cangkemmu"

    ReplyDelete
  8. iki jenenge pencitraan, sekali lagi adalah PENCITRAAN. ahhahahah

    lumayan lah, kapan nambah postingan meneh? ojo marai aku nyesel follow blog mu lho tho. kene folbek :))

    ReplyDelete
  9. ijin share kang, nggo nyadarke konco . . .

    ReplyDelete
  10. kudungan untu neg kudanan tho,hhhh

    ReplyDelete
  11. haha sek mrongos ojo loro ati

    ReplyDelete
  12. curhat yo tho:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...