Dari Logo ke Logo


Halo prokonco, kepiye kabarmu? mugo2 do waras kabeh, tidak kekurangan sesuatu apapun kecuali kurang ganteng & kurang ayu, soale nek kui pancen kenyataan to? hahaha. To the point wae, pada postingan kali ini aku pengen memperkenalkan logo baru gojekGentho, wujudte wes tak pajang neng nduwur kui, piye? mbois banget to? hahaha.

Kenopo aku ganti logo? yo ora kenopo2 tho, mung pancen pengen wae & ndilalah pas ono ide. Logo iki ideku tapi sing ngewangi mengeksekusi nggambar koncoku (sebut saja HA), lha aku nek soal gambar menggambar ki ora pati ahli je tho, kecuali nggambar saru, hahaha hus!!! HA kui juga lah sing nggambarke logo ke 2 gojekgentho.

Logo anyar iki ora ono filosofine opo2, lha wong urip we wes repot kok malah aku ndadak ribet mikir filosofi2 barang, ndak soyo mumet aku hahaha. Intine yo pokoke aku seneng karo gajah, dan nek sing wes suwe follow Twitter gojekgentho mungkin iseh kelingan bahwa logo lawasku mbiyen juga gajah, nek kui sing gawe aku, neng situs online logo generator gratis, haha. Nah nek sing durung tau ngerti, monggo iki tak duduhi wujudte logo gojekgentho dari jaman ke jaman:

Logo pertama gojekgentho, dipakai sampai 18 januari 2012

Logo kedua gojekgentho, dipakai dari 19 Januari 2012 - 23 Mei 2012

Logo terbaru gojekgentho

Ngono kui tho kurang luwih, mugo2 sing durung ngerti dadi ngerti, sing wes ngerti dadi nostalgia.
Nah, sebagai wujud apresiasiku dinggo HA sing wes ngewangi aku nggambarke logo2 gojekgentho secara gratis, maka aku pengen mempromosikan de'e. Misale koe butuh gawe logo atau arep gawe poster, pamflet dll, sangat iso nek arep nggarapke neng nggone HA. Koe komen wae neng kene plus mencantumkan alamat Twittermu, engko tak ewangi tak kenalke karo HA dan silahkan rembukan dewe segala sesuatunya :)
Ok tho, ngene ndisik yo, sampai jumpa di postingan berikutnya.
Salam

28 comments:

  1. koe ki wong endi e mas?
    wkwkwkw #muktekokmas!

    ReplyDelete
  2. kw ki wong ndi tho gentho??

    ReplyDelete
  3. kok mesti ono gajahe sih tho?opo awakmu sak gajah?

    ReplyDelete
  4. Ayo ketemu tho, aku cah jogja, mengko kowe tak dadekke pacar!

    ReplyDelete
  5. logo sing pisanan koyo elpiji 3kg yo tho

    ReplyDelete
  6. wealaaah bola bali gojek gentho mesti mung mleto gak ono sing gak mleto ho.o ra tho tp gak popo tho sing penting ora do jotos jotosan yo ra tho ....:D :D :D

    ReplyDelete
  7. lumayan kui tho eneng sing gelem ro koe...langsung di bribik wae tho ra usah kesuen...wekekkekek

    ReplyDelete
  8. tho!! omahmu cerak bonbin mestiii....hayooo... naek ra bapakmu jogo bonbin yoo???

    ReplyDelete
    Replies
    1. lha iyo , njgogo koe kui penghuni bonbin

      Delete
  9. tho koe wong asli jogja udu??,.boso jowomu amburadul,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. asli, lha kui cen sengojo tak campur je, jowo indonesia inggris. ben sing raiso jowo ki tetep sithik2 iso melu ngerti, ngono

      Delete
    2. ono wae jawabane tho tho....... j

      Delete
  10. gojek gentho kie sengit karo wong pacaran kuwi..
    Hahaha iyo ra tho? :p

    ReplyDelete
  11. Hhahhahaha gaweke logo aku tho...

    ReplyDelete
  12. tho, kowe gak waleh yo jomblo terus? opo sajake kowe homo tho. #tekokTho

    ReplyDelete
  13. gajah'e cilik koyo titit tapi apik keren kok tho koyo iklan taman safari

    ReplyDelete
  14. tho, kok kw seneng gajah? ora tomcat wae sing rodok ngetrend, *eaa #tanyatTho

    ReplyDelete
  15. Sing apek mending logone ganti gambar cidhok/gembar gedang ono ndog e tho..... :Dv

    ReplyDelete
  16. aku kerungu soundcloud mu nyanyi lagu layang kangen by Did kempot.. Marakke jatuh cinta njuk kepo e.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...