Luwih Penak Jomblo (seri 12)



Ha yo mending sing do malem minggon neng omah, daripada metu ning malah atine njuk mung sebah. *hus!

Tak akoni LDR ki cen ahli kebatinan, mbatin ngampet napsu sing tak kunjung tersalurkan :))

Nek ngingu pacar seksi ning marai isi dompet pucat pasi, ha yo ra sudiii.

Pacar ki ora nggaji ning opo2 njaluk dituruti. *eh

Pacaran: kaum teraniaya. LDR: kaum ngampet. Jomblo: kaum primadona.

Jarene kangen kui malah sok marai padu, & cinta kui ditandai dengan cemburu. Ha repot to? kandani og ngeyil.

Jare sopo jomblo kui sok membela diri? malah kaum pacara kui sing sok ngeyem-yemi atine dewe, padal wes jelas2 mesti diapusi.

LDR ki ibarat faseh nyanyi lagu inggris ning ra ngerti artine. Ha njuk piye??

Pacaran ki durung mesti awet, sing awet ki mung permen karet. *eh

Sing jomblo sabar yo. Ojo kesusu menentukan pilihan. Dipetani sing tenanan sek, ben ra gelo. Nek kaum pacaran & LDR ngono lak wes kadung. 

Kopi ki soyo arep entek malah soyo enak, lha nek pacar? ha mesti malah soyo gegeran. *uhuk

Disaat kaum pacaran dompet e kempot, kaum LDR atine cekot2, kaum jomblo iseh iso milih sing paling semledhot.

Koyo disulap, pacaran ki sok marai isi dompet plung lap dalam sekejap.

Asshhh mending pegat mbangane pacaran ning mung kakehan syarat. *hakdes

Saat kaum pacaran dalam kekangan, kaum LDR dalam pengawasan, kaum jomblo sibuk menghindar mergo dadi bahan perebutan.

Sing LDR njuk lagi do ngopo iki? ngresiki untu nganggo tusuk gigi ben engko iso gigit jari? :))

Macak perhatian, padal jane mergo curigaan. Begitulah penipuan berkedok pacaran.

Dadi saiki fungsi pacar kui mung dinggo pantes2 foto avatar.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...