Quote Gentho (seri 25)

Lha wong wes mantan kok dicemburui, koyo raono kegiatan liyane wae sing luwih migunani.

Percumah dandanane masa kini nek arep nembung tresno we ra nduwe nyali.

Nek cinta ibarat sikatan, brarti gadul kui kemesraan. *eh

Nek moco TLku njuk marai kowe padu karo pacarmu, jelas yang kamu jalin adalah hubungan yang wagu.

Malem minggu bernapsu, malem senin lesu. Yo kui cen lumrah meskipun rodo wagu.

Nek pacaran kui ibarat kopi, yo ojo gelem nek mung dadi ampas e.

Gayane sok misterius, padal asline yo mung modus. *uhuk

Ealah, melas tenan sing lagi nyenuk nunggu incerane njedul neng chatting FB. *ngiki

Pait kui nek pasang behel ngampet loro nganti nangis, mbasan wes dadi jebul untune malah mung koyo dikebaki semut baris.

Jangan mencari jejak di hatinya, kecuali cen kowe nduwe pengalaman melu pramuka. *ahiiiw

Percumah sambat pacarmu sadis nek akhire kowe yo gampang luluh mung mergo ditumbaske arumanis, eh maksudku janji2 manis.

Karepe nek pacarmu arep selingkuh ki sakdurunge tok kon pamit? ha podo karo ngarep-arep manuk emprit njerit-njerit.

Wah jan, kowe ki terlalu sensitip, asu njegok we tok anggep nylekit. *eh

Dadi uwong kok ngopo2 aleman, dasar bayi ketuwan! *eh

Nek jomblo kakehan sambat, pas pacaran jebul yo ra kuat njuk pengen pegat. Asu iki jan wong paling blug tenan sak jagat.

Jane ngopo to yo kucing ki sok nggondol lawuh? opo neng omah ki ra dijanganke?? asui, eh kucingi 

Yo ojo ngono2 banget lah, dumeh wes nduwe pacar njuk le mojok neng WC sekolah.

Cihiiiy sing do lagi mojok neng bilik warnet ning ora ngenet, cihiiiiy :))

Ojo gegabah, loro ati raiso ditambani obat merah. *uhuk

Percumah kemlinthi nek njuk mung ndepipis pas patah hati.

Percumah kemlinthi nek nembung we ora wani.

4 comments:

  1. Kocak juga gan posting²annya :D walaupun saya tidak begitu lancar bhs jawanya.

    Gan ane mau tanya artinya :
    Iyik :
    Mbangane :
    Njuk :
    Wangun :
    Jawab iya gan, mau buat referensi nih saya enggak tahu artinya maaf aja saya anak jakarta cuma sedikit bisa bahasa jawa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyik itu crewet, banyak mulut

      Mbangane : daripada

      Njuk : terus

      Wangun : cool, keren

      Delete
    2. Mantep mas makasih iya sudah mau memberikan artinya :)

      Delete
  2. Jos gandhoz tho

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...